Trøtt, ;(

TRØTT!! Sykt trøtt ass, mamma vekte meg klokka 07:00 når hu skulle på jobb. Åhh når jeg først har blitt vekt så sovner jeg ikke med en gang igjen kan man si..

Det er en kjempe trist ting som har skjedd nå... :( Stepappaen min har kommet på sykehuset, han har fått kraftig lungebetenelse..og han må være på sykehuset i 2 dager til.

Han har sovet der i natt da.. det er værfall bedre å være der enn hjemme. Han har hatt 40,33 i feber. Og når han oster kommer det opp slim fult av blod.

Han blir heldigvis frisk igjen da , det er det vitikste akkurat nå, men han kan ikke komme i bursdagen til Tom Steffen (broren min) han har bursdag i morra:D

Han blir 18 år, hehe stor gutt nå;) Vi skal ferie bursdagen på i morra og da er jo kjell på sykehuset fortsatt så ja vi får se.. Nå sitter jeg å hører på musikk, haha den musikk lista da.

Hører på brodern`s(Tom Steffen) den heter "Sanger alle har hørt men igjen kan navnet på" det er jo faktisk sant oxo da for alle sangene er jo på Tv og sånt men ingen vet jo hva de heter ..

Ja egentlig kjeder jeg meg dønn i hjel!! Må finne på noe... eller jeg kan jo se resten av Tomme Tønner 2 som jeg starta istad.. Så bare på filmer i går jeg:P

Så på Scary Movie 3, Jonny English, Tomme Tønner 1 og jeg startet å se på Død SNø men orka ikke se på den skal se på den senere idag:D

Men kommer ikke på noen bra filmer jeg kan se.. Kan du komme med forslag? Da hadde du vært en nupp:P Ja det er vel det jeg har å si nå egentlig.. og jo jeg har funnet en kjole på EBAY for 29 kr.

Her er link til siden:trykk (HER)

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke

11, Siljan

Hei jeg er en jente på 11 snart 12 år. Jeg startet å blogge 17.03.2011. Les gjerne bloggen min:) Legg gjerne en kommentar igjen. Kommenterer ofte tilbake på din blogg:)

Kategorier

Arkiv

hits